Zoeken naar:

Oktober 2021, USV.EXPERT
Het op afstand besturen van bootjes is ons niet onbekend, evenals het autonoom varen waar we jaren geleden de basis al voor hebben gelegd. In de jaren hebben we gezien dat focus op de dingen waar we goed in zijn, ons verder heeft gebracht.

OceanAlpha is een zeer gerenomeerd bedrijf en één van de marktleiders op gebied van autonoom varen. Door producten van OceanAlpha te gaan leveren kunnen wij onze focus houden op Artificial Intelligence/Machine Learning in combinatie met onze trainingen. En kunnen we in combinatie hiermee hoogwaardige oplossingen bieden.

Om een beeld te vormen van de autonome vaar oplossingen zijn we begonnen de site usv.expert vorm te geven.

Augustus 2021, Uitbreiding vloot met Blue Robotics ROV

Een welkome aanvulling in onze vloot is de Blue Robotics ROV. Deze “onderwaterdrone” is zo ongeveer full options uitgevoerd.

Voorzien van oa:
– HD camera
– 4 schijnwerpers
– 360 graden sonar
– sectorscan sonar
– grijparm
– 150 meter kabel
– tot 8 uur accu-capaciteit

Optioneel:
– GPS navigatie

Ideaal voor inspectie en opnames van kunstwerken en opsporen van objecten onderwater. Naast de dienst voor het opsporen van objecten geven wij ook trainingen in het gebruik van een ROV (onderwaterrobot).


Januari 2021, Introductie van G-NAV.

G-NAV is een afsplitsing van het G-SAR product. G-NAV is vooral voor de particuliere markt, waar G-SAR wordt ingezet voor de zakelijke markt.

Aankomende evenementen