Zoeken naar:
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

SMM-Hamburg 2024

3 september - 6 september

SMM Hamburg 2024: Dé Wereldwijde Ontmoetingsplaats voor de Maritieme Industrie

In 2024 zal Hamburg wederom het toneel zijn van een van ’s werelds meest prominente evenementen in de maritieme industrie: SMM Hamburg. Deze internationale beurs, die slechts eens in de paar jaar plaatsvindt, trekt professionals uit de maritieme sector van over de hele wereld aan. Met zijn uitgebreide expositie, conferenties en netwerkmogelijkheden, biedt SMM Hamburg een unieke gelegenheid om de nieuwste ontwikkelingen, trends en innovaties in de branche te verkennen.

SMM Hamburg 2024 is een niet te missen evenement voor iedereen die betrokken is bij de maritieme industrie. Met honderden exposanten uit verschillende landen biedt de beurs een uitgebreid scala aan producten, diensten en technologieën die betrekking hebben op alle aspecten van de maritieme sector. Van scheepsbouw en scheepsuitrusting tot maritieme technologieën, navigatie en offshore-ontwikkelingen, SMM Hamburg belicht de nieuwste trends en innovaties in de industrie.

Naast de expositie organiseert SMM Hamburg ook een reeks conferenties, symposia en technische fora. Toonaangevende experts en thought leaders uit de maritieme sector delen hun kennis en inzichten over uiteenlopende onderwerpen, zoals duurzaamheid, digitalisering, autonome scheepvaart, veiligheid en meer. Deze educatieve sessies bieden een waardevol platform voor het uitwisselen van ideeën, het bespreken van uitdagingen en het verkennen van nieuwe mogelijkheden in de maritieme industrie.

Een ander hoogtepunt van SMM Hamburg is het uitgebreide netwerk dat het biedt. Het evenement trekt duizenden professionals, beleidsmakers en vertegenwoordigers van over de hele wereld, waardoor er volop kansen zijn om waardevolle contacten te leggen en zakelijke relaties op te bouwen. Of het nu gaat om het aangaan van nieuwe samenwerkingsverbanden, het verkennen van markten of het uitwisselen van best practices, SMM Hamburg biedt een dynamische omgeving voor netwerken en het ontdekken van nieuwe zakelijke mogelijkheden.

Kortom, SMM Hamburg 2024 is een essentiële bijeenkomst voor iedereen in de maritieme industrie die op zoek is naar inspiratie, innovatie en zakelijke groei. Met zijn uitgebreide expositie, educatieve programma en mogelijkheden voor netwerken, biedt het evenement een unieke kans om deel uit te maken van de toekomst van de maritieme sector. Noteer de datum alvast in uw agenda en bereid u voor op een boeiende en invloedrijke bijeenkomst op SMM Hamburg 2024.

Gegevens

Begin:
3 september
Einde:
6 september
Site:
https://www.smm-hamburg.com/

Organisator

SMM Hamburg

Locatie

Hamburg Messe
Hamburg, Duitsland + Google Maps

Aankomende evenementen