Zoeken naar:
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

GPEC 2024

6 mei - 8 mei

GPEC 2024: De Toonaangevende Internationale Beurs voor Interne Veiligheid en Politieapparatuur

 

De stad Leipzig, gelegen in het hart van Duitsland, verwelkomt opnieuw enkele van ’s werelds meest vooraanstaande experts op het gebied van interne veiligheid en politieapparatuur tijdens de GPEC 2024-beurs. Dit indrukwekkende evenement, brengt professionals uit de wereld van veiligheid, ordehandhaving en nationale veiligheid samen om de nieuwste innovaties, technologieën en strategieën te verkennen.

 

Een Overzicht van GPEC

De GPEC (General Police Equipment Exhibition & Conference) is al meer dan twintig jaar een belangrijk trefpunt voor experts op het gebied van interne veiligheid. Het evenement heeft zich ontwikkeld tot een cruciale ontmoetingsplaats voor professionals uit de veiligheidssector, waaronder vertegenwoordigers van politiediensten, defensie, overheidsinstanties, en bedrijven die gespecialiseerd zijn in veiligheids- en politie-uitrusting.

 

Wat te Verwachten op GPEC 2024

GPEC 2024 belooft een rijke ervaring te worden voor deelnemers en exposanten. Hier zijn enkele hoogtepunten van het evenement:

  1. Innovatieve Technologieën: Toonaangevende bedrijven zullen de nieuwste technologieën presenteren op het gebied van surveillance, communicatie, bewapening, forensisch onderzoek, beschermingsmiddelen en meer. Bezoekers kunnen uit eerste hand kennis maken met de meest geavanceerde apparatuur en systemen.
  2. Seminars en Conferenties: GPEC 2024 zal een uitgebreid programma van seminars en conferenties aanbieden, waar experts en besluitvormers belangrijke kwesties zullen bespreken, variërend van cyberbeveiliging en terrorismebestrijding tot crisismanagement en rechtshandhaving.
  3. Netwerkmogelijkheden: Het evenement biedt talloze gelegenheden voor netwerken en het opdoen van nieuwe zakelijke contacten. Deelnemers kunnen ervaringen delen, best practices bespreken en partnerschappen smeden met gelijkgestemde professionals en organisaties.
  4. Live Demonstraties: Exposanten zullen live demonstraties geven van hun producten en diensten, waardoor bezoekers een dieper inzicht krijgen in de werking van de nieuwste veiligheids- en politieapparatuur.
  5. Internationale Deelname: GPEC trekt deelnemers en exposanten uit de hele wereld, wat een internationaal perspectief op veiligheidsvraagstukken en -oplossingen biedt.

 

Het Belang van GPEC

Met de toenemende uitdagingen op het gebied van veiligheid en de voortdurende evolutie van technologie is de rol van GPEC van onschatbare waarde geworden. Het evenement biedt een platform waarop experts kunnen samenwerken, informatie kunnen delen en nieuwe benaderingen kunnen ontwikkelen om de veiligheid en het welzijn van samenlevingen wereldwijd te verbeteren.

Als de GPEC 2024-beurs van start gaat, worden deelnemers aangemoedigd om zich te laten inspireren door de innovaties die ze zullen ontdekken, en om samen te werken aan een veiligere toekomst voor iedereen.

 

Gegevens

Begin:
6 mei
Einde:
8 mei
Site:
https://www.gpec.de/

Organisator

EMW Exhibition & Media Wehrstedt GmbH
Telefoon
+49 34 743 - 62 090
E-mail
info@gpec.de

Locatie

Leipzig Messe
Messe-Allee 1
Leipzig, 04356 Duitsland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Aankomende evenementen